Czy mogę prosić jakiegokolwiek posiadacza Etki, żeby sprawdził jaki numer ma uszczelka na łączeniu przepustnica<->kolektor ssący dla silnika 1.8T AUQ, Chcę zdemontować przepustnicę do umycia, ale niestety w sklepie mają problem ze znalezienie właściwej uszczelki, a może numer oryginału pomoże w poszukiwaniach.
Podłącze się pod temat, aby nie zakładać nowego.
Czy któryś z kolegów posiadaczy Etki, mógłby podać nr katalogowy plastikowego podszybia (tej części, którą trzeba wyjąć aby wymieć filtr kabinowy) ?
piter85, całe podszybie jest dwuczęściowe (lewa i prawa strona), a żeby było trudniej to są dwa rodzaje tego podszybia oznaczone jako "kzp" i "kzl", a nie wiem co te skróty znaczą:
EDIT:
Przeczytałem, że te skróty oznaczają "kierownica z prawej" i "kierownica z lewej", tak więc dla wersji z kierownicą po lewej powinien być to numer 1U1 819 416E
Przeczytałem, że te skróty oznaczają "kierownica z prawej" i "kierownica z lewej", tak więc dla wersji z kierownicą po lewej powinien być to numer 1U1 819 416E
Potwierdzam :-)
Prawa strona dla wersji EU to 1U1 819 416E
Witam ! Formułowicze mam pytanko ? jak mogę ściągnąć etke po polsku. Skoda Octavia 2 silnik BKD. Padła przepustnica i nie wiem czy wyczyszczenie jej coś da ?
Gdyby ktoś potrzebował podpiąć Vas'a w Łodzi to mogę pomóc tel. 600683962 lub PW (+serwis)
!!!MoTóR NiE UmIeRa NiGdY , MoTóR JeSt WiEcZnY !!!
Panie władzo, wiem ze przekroczyłem prędkość, ale porostu... lubię za==e==alać!!!
Komentarz